Bronca za ŠtrudlaFest

 
Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj “Klub članova Selo” svečano je obilježila 20 godina rada dodjelom nagrada i priznanja “Suncokret ruralnog turizma”, najboljim seoskim turističkim poduzetnicima i programima ruralnog turizma i razvoja. Svečanost je održana 19. prosinca u hotelu Academia u Zagrebu.
 
ŠtrudlaFest je ponosni dobitnik brončane povelje „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“ za 3. mjesto u kategoriji ruralno turističke manifestacije! U Jaškovo – selo štrudle dolazi nam ovo sjajno priznanje koje na nacionalnoj razini dodjeljuje Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj “Klub članova Selo”
Velik je to poticaj da u idućoj godini opravdamo ovu vrijednu titulu te za sve ljubitelje štrudle organiziramo još kvalitetniji i sadržajniji ŠtrudlaFest!
 
Nagrade (833)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U ovogodišnjoj nacionalnoj akciji ocjenjivanja najboljih „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“ iz Karlovačke županije nagrađeni su:

III. kategorija – RURALNO TURISTIČKI PROJEKTI BRONČANA POVELJA INTERNACIONALNI CENTAR KERAMIKE “ATELJE JANJA GORA”
 III. kategorija – RURALNO TURISTIČKI PROJEKTI POSEBNO PRIZNANJE ZA OŽIVLJAVANJE RURALNIH PODRUČJA UZ RIJEKE ŽITNA LAĐA „ZORA“, BROĐANI

IV. kategorija – RURALNO TURISTIČKE MANIFESTACIJE BRONČANA POVELJA ŠTRUDLAFEST, JAŠKOVO RESTORAN ŽGANJER